Gustavsberg

Villeroy & Boch Gustavsbergs huvudkontor ligger på Värmdö utanför Stockholm och vi har produktionsanläggningar i Gustavsberg och i Vårgårda. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch och tillhör därmed en av Europas största tillverkare av badrumsinredningar.

Vi startade vår porslinstillverkning redan 1825 och idag är Gustavsberg är ett av Sveriges ledande varumärken i badrumsbranschen. Anledningen till att vi har varit med så länge tror vi är att vi har kombinerat vårt ursprung i skärgården med dagens moderna teknik och formspråk.

Ett badrum ska hålla och fungera länge och för oss har det alltid varit självklart att alla produkter håller samma höga kvalitet rakt igenom.

Något som också kännetecknar våra produkter är att de är innovativa och smarta. VI har bl.a. introducerat snålspolande toaletter, vatten- och energibesparande blandare och smutsavstötande ytbehandlingar.

Vi ser det som vårt naturliga ansvar att utveckla miljövänlig teknik för produktion och återvinning. Att bidra till att vatten och energi används på ett effektivare sätt, både i tillverkningen och i våra produkter, är en tradition hos oss.

Vi är sedan länge miljöcertifierade och tar hänsyn till miljön i produkternas hela livscykel – från produktutveckling och tillverkning till logistik och färdiga badrum. Genom att installera våra produkter kan du spara energi, vatten och pengar.

Serier:Nautic, Logic, Coloric och Artic

 

Vidare till Gustavsberg

REFERENSER

Vi valde jordvärme

Anna och Magnus Schenström totalrenoverar sitt drömhus, som finns några mil nordost om Falkenberg i byn Sjönevad. -Ett hus i… Läs mer »

Vi valde uteluftvärme

Gun och Sören Strindemark i Motala bor i en egenhändigt byggd villa på 120 kvadrat. Villan byggdes 1971 har i… Läs mer »

Vi valde bergvärme

Redan 1984 installerade familjen Ambré i Växjö sin första IVT värmepump och 400 meter slang grävdes ned i trädgården. Då… Läs mer »

Almåsa Kursgård

Installation av värmepumpar på Almåsa Kursgård vid Hårsfjärden Värmepumpar som installerades var 2 st IVT G35, 2 st IVT G45, 2st… Läs mer »