Ifö

Vi har arbetat med porslin i över hundra år, badrum i nästan åttio. Vi har lärt oss en hel del på den tiden. Vad som fungerar och håller, och vad som inte gör det. Vi föredrar rejäla och beprövade material. Glaserat porslin och emaljerad stål är självklara material för oss när det gäller sanitetsprodukter – trots att det finns många andra material som både är billigare och lättare att tillverka.

Det räcker dock inte med endast bra material för att göra badrumsprodukter som håller och ser fräscha ut efter många års användning. Minst lika viktigt är funktionaliteten. Att allt är genomtänkt och testat. En undermålig plastdetalj i spolfunktionen eller ett skruvhål som ligger någon millimeter fel duger helt enkelt inte. Den produkten kommer aldrig bli förärad med Ifö-märket. Här kompromissar vi aldrig.

 

När du köper Ifö kan du känna dig trygg. Vår tillverkningsprocess är en av de modernaste i världen och alla produkter kontrolleras för hand av erfarna proffs. Ingenting lämnas åt slumpen. Alla våra produkter är CE-märkta och vi har varit certifierade enligt ISO 9001 sedan 1994 och ISO 14001 sedan 1998. Dessutom arbetar vi med Nordic Quality, en oberoende kvalitetsmärkning för din trygghet.

 

Vidare till Ifö

REFERENSER

Vi valde jordvärme

Anna och Magnus Schenström totalrenoverar sitt drömhus, som finns några mil nordost om Falkenberg i byn Sjönevad. -Ett hus i… Läs mer »

Vi valde uteluftvärme

Gun och Sören Strindemark i Motala bor i en egenhändigt byggd villa på 120 kvadrat. Villan byggdes 1971 har i… Läs mer »

Vi valde bergvärme

Redan 1984 installerade familjen Ambré i Växjö sin första IVT värmepump och 400 meter slang grävdes ned i trädgården. Då… Läs mer »

Almåsa Kursgård

Installation av värmepumpar på Almåsa Kursgård vid Hårsfjärden Värmepumpar som installerades var 2 st IVT G35, 2 st IVT G45, 2st… Läs mer »