OM FÖRETAGET

web009

AB Rördoktorn är en av Stockholms ledande aktörer inom vvs

Med mer än 30 års erfarenhet av allt ifrån projektering och försäljning till installation och efterservice. Hos oss hittar du en trygg och flexibel partner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten. Rördoktorn finns såväl i butik – på Nynäsvägen 3 i Haninge – som ute på fältet, där vi erbjuder allt från traditionell vvs-service till kompletta installationer alltifrån ROT-ombyggnad till nybyggnad samt fjärrkylainstallationer. Rördoktorn idag en av de större aktörerna på värmepumpsinstallationer, alltifrån villa till fastighet.

Genom Rördoktorn får du alltid tillgång till goda råd och snabb service, oavsett du bara är ute efter en ny kran till köket eller den kompletta badrumsinstallationen. Ledord i verksamheten är kvalité och säkerhet, där samtliga våra medarbetare är utbildade certifikatmontörer med mångårig praktisk och teoretisk erfarenhet. Rördoktorn satsar också på ny teknik och kontinuerlig uppdatering av arbetsverktyg och arbetsmedotik. Detta gäller inte minst inom fogning av rör, där vi försöker minimera användandet av svets och lödteknik. Resultatet är en snabbare och smidigare installationsprocess, men framför allt att eventuella risker vid s.k ”Heta arbeten” minimeras. Bland våra uppdragsgivare finns såväl den enskilde fastighetsägaren som de stora bygg-, fastighets- och förvaltningsbolagen. Bland flaggskeppen märks installationsuppdrag för Hotel Rival, Hotel Stallmästaregården, Järla Sjö Centralkvarteret och Hammarby Sjöstad samt ett stort antal större värmepumpsinstallationer i stor-stockholm.

Rördoktorn vill också stå för ett fokus på kundens lönsamhet genom att vara samtalspartner i frågor som rör energiekonomi och inomhusklimat. Verksamhetsområdet värmepumpar är ständigt växande och idag är Rördoktorn ett certifierat IVT-center – komplett med egen butiksutställning och fullständig serviceorganisation.
Vår kunskap och erfarenhet inom området har gjort oss till en av Stockholms största aktörer med cirka 250 värmepumpsinstallationer årligen.

Ytterligare en trygghet för våra kunder är att vi är entreprenadförsäkrade för 15 miljoner kronor. Naturligtvis är alla våra servicebilar verkstadsutrustade och går lätt att nå via mobiltelefon.