Spara energi med en värmepump

Det finns många sätt att värma ett hus på. Ett av de mest ekonomiska är att spara energi med  en värmepump och låta en värmepump använda sig av lagrad – och helt gratis – solenergi. Det enda du betalar är investeringskostnaden samt elen som krävs för själva driften av pumpen.

AB Rördoktorn är auktoriserat IVT Center. IVT har marknadens bredaste program av värmepumpar och dessutom en unik erfarenhet. IVT arbetar ständigt med att förbättra deras produkter och göra dem både grönare och energisnålare. Allt för att det ska bli så bra som möjligt för både vår miljö och din plånbok.

Värmepumpar från IVT ger ifrån sig upp till fyra gånger så mycket energi som de förbrukar. Så varför använda dig av det som kostar pengar när du kan använda den kraftfullaste och kanske renaste energikälla som existerar?

Kostnadsfri besparingskalkyl och offert

Vi hjälper dig att hitta rätt typ av värmepump för ditt hus och installera den enligt konstens alla regler. Du som bor i Stor Stockholm möjlighet att få besök av en av våra värmepumpsansvariga. Efter en genomgång av dina och husets förutsättningar kommer vi att presentera vilken värmepump som passar dig bäst. AB Rördoktorn är idag en av de större aktörerna i Stockholm på värmepumpsinstallationer i både villa och fastighet.