IVT 10-års Garanti - Tryggheten ingår

Villavärmepumpar från IVT som servas enligt IVTs Serviceprogram har förmodligen Sveriges bästa garanti, 10 års garanti på kompressorn (hjärtat i din värmepump) och 6 års garanti på värmepumpen. Det kan vara svårt att se skillnaderna mellan de försäkringar och garantier som finns på marknaden. Här nedan kan du kortfattat se vad IVTs garanti innebär för dig.

Fördelar

  • 6 års garanti på hela värmepumpen inklusive dess tillbehör från IVT och 10 års garanti på kompressorn
  • IVT står för hela garantin – Ingen försäkring behövs
  • Ingen kostnad för självrisk – Även små reparationer ersätts helt utan självrisk.
  • Ingen bonusförlust – Du riskerar inte ev. bonusförlust genom att du behöver belasta ditt Villa/Hemförsäkringsbolag med en skada.Enkel hantering – Du behöver inte kontakta 3:e part i form av Villa/Hemförsäkring eller det ytterligare försäkringsbolaget för värmepumpens tilläggsförsäkring.
  • Optimerad och driftsäker anläggning – vår servicepartner ser till att din anläggning är rätt intrimmad och ger dig bästa besparing i IVT Serviceprogram. Kostnaden för Serviceprogrammet är låg och är en god investering för fortsatt god driftsekonomi.

IVT Garanti

Skärmavbild 2013-11-28 kl. 15.06.05

Förmodligen Sveriges bästa garanti

Din garanti börjar gälla i samma ögonblick som din värmepump installerats. För IVT-produkter som installerats av IVT auktoriserad återförsäljare och som servas enligt IVTs Serviceprogram, se punkt 13 i garantivillkoren, gäller denna trygghet. Kostnaden för fullföljandet av serviceprogrammet bekostas av köparen/kunden.

Det är kombinationen av 10 års garanti på kompressorn och 6 år på värmepumpen som gör att IVT har marknadens mest omfattande garanti.

IVT Garanti gäller för alla våra villavärmepumpar inköpta från och med 1/1 2013. Kompletta garantivillkor hittar du i vår garantibroschyr