Bli en nöjd IVT kund du också - Trygghet i ditt köp av värmepump

VI GER DIG NÖJD-KUND-GARANTI – En IVT värmepump ska alltid vara en trygg och lönsam investering. Därför lanserar IVT och AB Rördoktorn dig en unik Nöjd-Kund-Garanti.

Nöjd hela vägen
Du ska bli nöjd med din besparing, med installationen, med det bemötande du får samt med service och trygghet även efter köpet.

Helhetsansvar
AB Rördoktorn tar ansvar för hela entreprenaden. Vi är experter på energibesparing och hjälper dig att få maximal besparing och trygghet för framtiden.

Fri besparingskalkyl
Efter en energibesiktning av ditt hus får du en fri besparingskalkyl samt en skriftlig offert. Det är viktigt att husets energiförbrukning i dag och i framtiden tas med i beräkning för dimensionering av rätt värmepump.

Rätt värmepump
Tack vare att IVT har alla typer av värmepumpar får du alltid den som ger just dig bäst besparing. Vi har värmepumpar som återvinner lagrad solenergi från berg, jord, vatten eller luft. Därmed kan du få den optimala värmepumpen oavsett var du bor eller hur du värmer ditt hus i dag.

Noggrann genomgång
Efter installationen får du minst en halvtimmes genomgång, som du sedan godkänner via ett protokoll.

Förmånlig garanti
Vi är så säkra på den höga kvalitén att tio års garanti på kompressorn och sex års garanti på hela värmepumpanläggningen ingår i priset på samtliga värmepumpar för privatpersoner.