Värmepump nybyggnation - din värmepump kommer att betala sig själv

Du som ska bygga hus har mycket att tänka på och mycket att ta ställning till. Välj rätt värmepump redan från början, det lönar sig alltid.

Värmesystemet ska vara pålitligt och kunna ge värme (eller kyla) närhelst det behövs. Det ska vara miljövänligt och energisnålt. Självklart ska det även vara ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för den som äger huset. Med mer än 30 års erfarenhet vet vi att våra värmepumpar motsvarar allt detta.

Val av värmepump vid nybyggnation – Energin finns redan på din tomt

Idén med värmepumpar är att omvandla lagrad solenergi till värme – oavsett varifrån du hämtar den. Så varför satsa på värmekällor som kostar pengar när du kan använda den kraftfullaste och kanske renaste energikälla som existerar?

Din värmepump kommer att betala sig själv. Det du betalar är investeringskostnaden samt elen som krävs att driva pumpen. Men med tanke på att en värmepump ger ifrån sig upp till fem gånger så mycket energi som den förbrukar, kommer den att betala sig själv.

Osäker på vilken värmepump du behöver – boka då kostnadsfritt tomt/hembesök

AB Rördoktorn är idag en av de större aktörerna i Stockholm på värmepumpar och värmepumpsinstallationer i både villa och fastighet. Kontakta Rördoktorn för ett kostnadsfritt första möte gällande val av värmepump för er nybyggnation. Du som bor i Stor Stockholm möjlighet att få besök av en av våra värmepumpsansvariga. Efter en genomgång av dina och husets förutsättningar kommer vi att presentera vilken värmepump som passar dig bäst.