IVT Värmepumpar - En värmepump för varje behov

ivt-pumpar

 IVT erbjuder dig ett av marknadens bredaste utbud av värmepumpar. Fyllda med den senaste tekniken som kombinerar effektivitet, miljöhänsyn och ekonomi.

IVT värmepumpar är Sveriges tryggaste. IVT chansar aldrig – varken under utvecklingen, tillverkningen eller installationen av IVT:s värmepumpar. Du får helt enkelt bekymmersfri och billig värme.

AB Rördoktorn är auktoriserat IVT Center. Det innebär att vi har dokumenterad kunskap om vad som krävs för att välja rätt värmepump, dimensionera systemet och ställa in det så att din besparing blir maximal.

När du väljer IVT värmepump ger vi dig 10 års garanti på kompressorn och 6 år på hela värmepumpen. En garanti är tryggare än en försäkring och innebär att du aldrig behöver gå via ett försäkringsbolag.
Vi tar ansvar för hela entreprenaden och på alla vattenburna värmesystem, till exempel bergvärme, ingår ett återbesök efter installationen.

Vi på AB Rördoktorn har en lång och bred erfarenhet av värmepump för både villa och fastighet. Rördoktorn är också idag en av de större aktörerna i Stockholm på värmepumpsinstallationer.