Nyinstallation & ROT-Projekt

web018

Vi tar hand om stora som små ROT-Projekt.

Förutom att vi gör installationer vid nyproduktion, arbetar vi mycket med ROT-projekt. Att arbeta med ROT-projekt har sina speciella problem, men med smidig personal kan till och med hyresgästerna lugnt bo kvar utan att känna sig besvärade.

AB Rördoktorn ett av Stockholms ledande VVS företag.

Vid alla typer av nybyggnation finns AB Rördoktorn med, vare sig det rör lagerkontor, lätt industri, flerbostadshus eller villor. När det gäller renovering, ombyggnad och tillbyggnad sätts all yrkesskicklighet på verkliga prov. Att gå in i äldre fastigheter och med varsam hand få en modern och funktionell VVS-funktion tillhör våra specialiteter.

Hos oss hittar du en trygg och flexibel partner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten. Rördoktorn finns såväl i butik – på Nynäsvägen 3 i Haninge – som ute på fältet, där vi erbjuder allt från traditionell vvs-service till kompletta installationer alltifrån ROT-ombyggnad till nybyggnad samt fjärrkylainstallationer. Rördoktorn är också idag en av de större aktörerna i Stockholm på värmepumpsinstallationer i både villa och fastighet.