Rörentreprenader i Storstockholm

web013

Med mer än 30 års erfarenhet av rörentreprenaderär AB Rördoktorn ett av Stockholms ledande VVS företag.

AB Rördoktorn åtar oss alla förekommande rörentreprenader.

Ledord i verksamheten är kvalité och säkerhet, där samtliga våra medarbetare är utbildade certifikatmontörer med mångårig praktisk och teoretisk erfarenhet. Rördoktorn satsar också på ny teknik och kontinuerlig uppdatering av arbetsverktyg och arbetsmedotik. Detta gäller inte minst inom fogning av rör, där vi försöker minimera användandet av svets och lödteknik.

Resultatet är en snabbare och smidigare installationsprocess, men framför allt att eventuella risker vid s.k ”Heta arbeten” minimeras. Bland våra uppdragsgivare finns såväl den enskilde fastighetsägaren som de stora bygg-, fastighets- och förvaltningsbolagen. Bland flaggskeppen märks installationsuppdrag och rörentreprenader för Hotel Rival, Hotel Stallmästaregården, Järla Sjö Centralkvarteret och Hammarby Sjöstad.

Rördoktorn finns såväl i butik – på Nynäsvägen 3 i Haninge – som ute på fältet, där vi erbjuder allt från traditionell vvs-service till kompletta installationer alltifrån ROT-ombyggnad till nybyggnad samt fjärrkylainstallationer. Rördoktorn är också idag en av de större aktörerna i Stockholm på värmepumpsinstallationer i både villa och fastighet.