Om oss

Rördoktorn är en av Stockholms ledande aktörer inom VVS

Rördoktorn ett av Stockholms ledande VVS-företag med mer än 35 års erfarenhet av rörentreprenader. Vi arbetar på alla områden inom VVS med fokus på entreprenad och nyinstallation, inspektion samt reparation.

Hos oss hittar du en trygg och flexibel VVS-partner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten. Vi på Rördoktorn åtar oss alla förekommande rörentreprenader.

Samtliga medarbetare är utbildade och certifierade rörmontörer med mångårig praktisk och teoretisk erfarenhet inom VVS. Rördoktorn satsar också på ny teknik och kontinuerlig uppdatering av arbetsverktyg och arbetsmetoder. Naturligtvis är vi entreprenadförsäkrade (15 miljoner kr).

Rördoktorn finns såväl i butik – på Nynäsvägen 3 i Haninge – som ute på fältet. Alla våra servicebilar är verkstadsutrustade och går lätt att nå via mobiltelefon. Vi erbjuder allt från traditionell VVS-service till kompletta installationer, allt från ROT-ombyggnad till nybyggnad samt installationer av fjärrkyla.

Bland våra uppdragsgivare finns såväl den enskilde fastighetsägaren som de stora bygg-, fastighets- och förvaltningsbolagen. Vi är lite extra stolta över installationsuppdragen och rörentreprenaderna som vi har gjort för Hotel Rival, Hotel Stallmästaregården, Järla Sjö Centralkvarteret och Hammarby Sjöstad.

Hos Rördoktorn får du alltid tillgång till goda råd och snabb service, oavsett du bara är ute efter en ny kran till köket eller en komplett badrumsinstallation.

Rördoktorn installerar även värmepumpar

Rördoktorn är idag en av de större aktörerna på värmepumpsinstallationer, alltifrån villa till fastighet. Vi fokuserar på kundens lönsamhet genom att vara samtalspartner i frågor om energiekonomi och inomhusklimat. Rördoktorn ett certifierat IVT-center, komplett med egen butiksutställning och fullständig serviceorganisation.

Vår kunskap och erfarenhet inom området har gjort oss till en av Stockholms största aktörer inom värmepumpar. Varje år gör vi ett antal större värmepumpsinstallationer i hela Stockholmsområdet.

Ronni Gustafsson
VD

08-7771500

Vi söker VVS-montörer

Kontakta oss för mer information om våra lediga tjänster.

Så här säger våra kunder om oss

avatar
Sirpa L
Trevligt bemötande i mail och besök. Kommer i tid, gör jobbet ...Läs mer
avatar
Per P
Ersättningen av bergvärmepumpen gick enkelt och smidigt från ...Läs mer
avatar
John V
Min recensionen avser köp av en komplett IVT Geo 512C ...Läs mer
avatar
Lars J
Begärde och fick omedelbar hjälp och reparation. Växelventilen ...Läs mer
avatar
Hasse L
Mycket nöjd med både installationen och personalen Jörgen och ...Läs mer
avatar
Henrik S
Toppen, utmärk service från första stund. Deras bemötande 5/5. ...Läs mer

Kontakta oss