Installera värmepump i din villa och spara pengar

Spara upp till 80% på dina värmekostnader!

Vi hjälper dig med val av värmepumpslösning, besparingskalkyler, installation och service

En värmepump är det billigaste sättet att värma ditt hus

Rördoktorn hjälper dig att hitta rätt värmepump

Vilken värmepump som passar dig bäst beror på vilket värmebehov du har, vilket värmesystem som redan finns i ditt hus och tomtens förutsättningar. Gemensamt för alla typer av värmepumpar är att de förbrukar mycket mindre energi än någon annan uppvärmningsteknik.

Då solenergin är gratis är det bara den el som driver värmepumpen du behöver betala för. Det gör uppvärmningen både billig och miljövänlig.

Ditt hus ökar i värde när du väljer att installera värmepump

När du installerar en värmepump gör du en investering som du inte bara har nytta av när du bor i huset, utan även när du säljer det vidare. Det finns ingen risk att värmen tar slut eftersom det ständigt lagras ny solenergi som värmepumpen kan använda. Själva värmepumpen har en livslängd på ungefär 20 år, men det är inte ovanligt att de jobbar på betydligt längre än så. Investeringskostnaden för till exempel en bergvärmepump är högre än för många andra alternativ, men det betalar sig snabbt. Beroende på vilken uppvärmning du har idag kan du sänka dina värmekostnader med upp till 80 procent!

Kostnadsfri besparingskalkyl och offert

Vi hjälper dig att hitta rätt typ av värmepump för ditt hus och installerar den enligt konstens alla regler. Du som bor i Storstockholm kan även få ett besök av en av våra experter på värmepumpar. Efter en genomgång av dina och husets förutsättningar presenterar vi vilken värmepump som passar dig bäst, tillsammans med en komplett offert.

Rördoktorn är auktoriserat IVT Center. IVT har marknadens bredaste program av värmepumpar och dessutom en unik erfarenhet. Vi erbjuder också värmepumpar från Bosch och Nibe.

Värmepumpar Villa

IVT har fler modeller än någon annan. Våra värmepumpar hämtar värme från jord, berg, vatten, uteluft eller frånluft. Vi har alltså värmepumpar som passar ditt hus oavsett var du bor, hur du värmer huset i dag eller om du bygger nytt hus.

Värmepumpar Fastighet

Vi erbjuder helhetslösningar för industrilokaler, hyresfastigheter, kontor, grupphusbebyggelse, kyrkor, gods och gårdar.

Jörgen Jansson
Projektledare Värmepumpar med mångårig erfarenhet av rådgivning från kalkyler till färdig installation

Tel: 08-7771500
E-post: jorgen@rordoktorn.se

Fyra varianter för anpassning till din bostad

Vi hjälper dig med val av värmepumpslösning, besparingskalkyler, installation och service

Bergvärme

Bergvärmepumpar använder solenergin som lagrats i berg, jord, sjö eller grundvatten. Den här tekniken ger den största energibesparingen – beroende på vad du har för uppvärmning idag kan den sänka dina värmekostnader med upp till 80 procent. Våra bergvärmepumpar klarar hela ditt behov av värme och varmvatten även när det är som kallast.

Luft/Vatten

Den här metoden tar frisk luft utifrån för att skapa både inomhusvärme och tappvarmvatten. Värmen hämtas direkt från naturen och det enda du behöver tänka på är att ställa in hur varmt du vill ha det. Beroende på vad du har för uppvärmning idag kan du sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent.

Frånluft

Här tar tekniken helt enkelt tillvara på den varma luft som redan finns i huset och som annars skulle ha ventilerats ut. Med frånluftsvärme får du ett både ekonomiskt och miljövänligt system, helt enligt återvinningsprincipen, som både ger dig värme och tappvarmvatten. Beroende på vad du har för uppvärmning idag kan du sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent.

Luft/luft

En luft/luftvärmepump hämtar energi direkt från uteluften för att sedan spridas som luftburen värme i ditt hus. Den är perfekt ersättare till direktverkande el. Våra luft/luftvärmepumpar är dessutom utrustade med en unik, prisbelönt luftreningsteknik som gör ditt inomhusklimat sundare. På varma sommardagar kan du även ställa in din luft/luftvärmepump så att den ger svalkande kyla.

Besparingskalkyl – Så mycket kan du spara

Ange dina uppgifter nedan så får du en indikation på hur mycket du kan spara.

Boka ett kostnadsfritt besök så får du en kalkyl och en offert inom några dagar. Så att du vet exakt vad det kostar och hur stor din besparing blir, innan du köper.

Nuvarande energikälla
Uppvärmningssytem
{{ prices.el.headline }}
{{ prices.el.value | numberFormat }}

Du sparar

{{ totalPrice.total_save | numberFormat }} kr/år

eller

Har du en gammal värmepump kan det löna sig att byta nu

I den här filmen får du följa värmepumpsbytet och höra vad du kan förvänta dig för besparing när du ersätter gammal teknik med ny.

Så här säger våra kunder om oss

avatar
Per P
Ersättningen av bergvärmepumpen gick enkelt och smidigt från ...Läs mer
avatar
Hasse L
Mycket nöjd med både installationen och personalen Jörgen och ...Läs mer
avatar
John V
Min recensionen avser köp av en komplett IVT Geo 512C ...Läs mer
avatar
Henrik S
Toppen, utmärk service från första stund. Deras bemötande 5/5. ...Läs mer
avatar
Sirpa L
Trevligt bemötande i mail och besök. Kommer i tid, gör jobbet ...Läs mer
avatar
Lars J
Begärde och fick omedelbar hjälp och reparation. Växelventilen ...Läs mer

Kontakta oss